TurkNet'ten, kısa süreli internet kullanıcılarına 'Özgür Paket'

TurkNet, yeni 'Özgür Paket' ile kısa süreli internet kullanımına ihtiyaç duyanlar için 3 ve 6 ay süreyle, ekonomik fiyatlarla internete erişme olanağı sağlayacak.

Türkiye'nin en güçlü yeni nesil telekom operatörlerinden biri olan ve kurumsal telekom pazarında binlerce işletmeye telefon, toplu internet, IP MPLS VPN (özel sanal ağ), veri merkezi ve barındırma hizmetleri sunan, bireysel telekom pazarında ise TurkNet ADSL internet erişim hizmeti ve 1095 ucuz telefon görüşme hizmeti veren TurkNet, internete bağlanmanın en özgür yolunu 'Özgür Paket'le çiziyor.

Yüksek kaliteli ve hızlı internet erişimini kendi omurgası üzerinden sunan TurkNet, 'Özgür Paket' ile kısa süreli internet kullanımına ihtiyaç duyan herkese, 3 ve 6 ay süreyle ve ekonomik fiyatlarla internete erişme olanağı sağlıyor.

Kullanıcılarının yüksek hızlı internet erişimine en ekonomik fiyatlarla sahip olmalarını sağlayan TurkNet, başta öğrenciler ve yazlıkçılar olmak üzere uzun süreli taahhütte bulunmak istemeyen herkese sunduğu 3 ve 6 aylık 'Özgür Paket'le internete bağlanmanın en özgür yolunu çiziyor.

Kullanım süresi dolduğunda otomatik olarak kapanan 'Özgür Paket' kapsamında 4 GB kotalı ve kotasız olmak üzere iki farklı seçenek sunan TurkNet, kullanıcılarını 8 Mb'e kadar bağlanabilecekleri en yüksek hızda internete bağlıyor. 30 Haziran tarihine kadar geçerli olacak 'Özgür Paket' tarifeleri ise şöyle:

HIZ, KOTA, 3 AYLIK, 6 AYLIK

1Mb, 4 GB, 116.99 TL, 189.99 TL

8Mb'e kadar, 4GB, 119.99 TL, 209.99 TL

8Mb'e kadar, kotasız, 179.99 TL, 309.99 TL

1Mb, sınırsız, 169.99 TL, 299.99 TL